Alle collectiesBasisgebruik
Volg uw supportticket op vanaf uw smartphone

Scan de QR-code en upload uw foto's eenvoudig

Benjamin Dubois avatar
Geschreven door Benjamin Dubois
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u een probleem ondervindt bij het gebruik van uw AutoTuner-tool en u contact moet opnemen met ons technische ondersteuningsteam, is het belangrijk dat we over zoveel mogelijk informatie beschikken. Dit omvat foto's van het ECU-label voor een snelle controle en foto's van uw bedrading als u de Bench- of Bootmodus gebruikt.

Het uploaden van deze foto's vanaf uw computer is niet altijd praktisch, dus het is mogelijk om uw smartphone te gebruiken om dat op te volgen:

Druk op de groene Support knop om te starten

Klik op "Doorgaan vanaf mijn smartphone".

Klik op "Doorgaan"

Scan de QR-code met uw smartphone

Klik in elke zone om het ECU-label en de bedradingsafbeelding van de ECU-printplaat te downloaden (alleen voor bench of boot).

OPMERKING: U kunt een foto maken met uw smartphone of een bestaande foto uploaden.